2,4 månader och 24 timmar

När jag igår kväll läste om den senaste briljanta idén från Ted Valentin –  24 Hour Business Camp – så kände jag en omedelbar och obändig vilja att vara med. Jag anmälde mig på rot och satte mig sedan att fundera på vad jag skulle kunna presentera på 24 timmar.

Huvudet kokar visserligen av idéer – men de flesta är antingen för små eller för stora eller för knasiga eller för komplicerade för att utföra under en övning på 24 timmar.

Så imorse, under hundpromenaden, stod det plötsligt klart för mig att jag ju faktiskt, tillsamman med Christian Bolstad, har ett perfekt projekt på gång. Ett projekt som är en tjänst som både jag och Christian har behov av, som jag är säker på att många andra har behov av, och som har en helt briljant ekonomisk affärsidé kopplad till sig.

Så efter att ha snabbkonfererat med Christian har jag nu presenterat vårt team i 24 hour business camp i den här bloggposten.

Det här kommer att bli riktigt riktigt kul! Sällskapet är inspirerande, upplägget är inspirerande, jag är taggad till tusen! Det är betydligt fler än 10 personer/team anmälda nu, så om du läser detta och, liksom Mindpark, vill anmäla dig som sponsor av det växande projektet, så tror jag att du är varmt välkommen att göra det.

24 timmar kommer inte att räcka för det projekt som jag och Christian tänker presentera. Så vi tänker förbereda oss en smula och komma förberedda, och sedan använda de 24 timmarna till att koka ihop de slutgiltiga delarna i projektet. Även 2,4 månader är rätt kort tid faktiskt. Ändå längtar jag faktiskt svårt efter den 22-23 januari 2009.

Glömde. Ett sånt här projekt behöver uppmärksamhet. Och därför behöver det en rejäl knuff. Här är några av de bloggar som har skrivit om projektet: