Affiliator till Eastpoint

Uppdatering i mitten av februari: Affären gick i lås och Affiliator är nu en del av Eastpoint. Det första tecknet på detta är att Crystone nu ligger som ett av affiliate-programmen i Affiliator-nätverket.

Eastpoint är, sin vana troget, ute med den stora plånboken. Nu har man gjort upp en avsiktsförklaring med affiliate-nätverket Affiliator också. En affär som bör passa bra in på Eastpoints stall och mindre och medelstora kunder. Om affären blir av, och om Eastpoint även lyckas slå med att köpa SEO-företaget MIG och slå ihop sitt eget SEO-företag Getupdated så har man lagt grunden för att bli en stark aktör inom webbmarknadsföring. Det är en bit kvar tills man kan tävla med TradDoubler om räckvidden i affiliate-marknadsföringen, men med Eastpoints kundstock som bas kan man tänka sig att Affiliator kan växa än fortare i framtiden.

Enligt avsiktsförklaringen ska affären vara klar senast den 1 mars i år.

Se även: seo.eastpoint.se/affiliator-en-del-av-eastpoint

Uppdaterat! Affären är avslutat, och jag fick just detta mail via Affiliator.com:

Hej!

Nu är affären med Eastpoint klar. Alla parter är väldigt nöjda och förväntansfulla inför fortsättningen. Med Eastpoint i ryggen siktar vi mot nya högre mål och det kommer att märkas, både i form av nya funktioner men även med fler annonsörer.

En funktion som vi har aktiverat under natten heter Product feeds. Product feeds fungerar så att annonsörerna lägger in sina produkter i vårt system och du kan sedan specificera vilka produkter du vill visa på din hemsida. Sedan är det bara att klistra in en liten kod sidan. Product feedsen är väldigt enkla att integrera med er nuvarande design då utseendet styrs av CSS. Prova idag och kom med dina synpunkter till jimmie.pettersson @ affiliator.com

Vi kommer även att börja rikta erbjudanden till specifika affiliates baserat på vilka webbsidor denne har så vi vill gärna att du uppdaterar dina nuvarande sidor med antalet sidvisningar samt att du lägger in ytterliggare sidor du har i vårt systemet. Detta ökar möjligheterna för dig att få ta del av extra förmånliga erbjudanden.

http://www.affiliator.com

MVH Jimmie och Emil