Agent Interactive med ny ledning igen

Det spekuleras friskt kring Agent Interactive ute på forumen och i bloggarna just nu. Och det är inte särskilt konstigt.

Flera affiliates rapporterar om att de inte fått betalt på länge och att det har varit svårt att få besked om orsakerna.

Återigen ser vi hur ett komminikationssammanbrott leder till spekulationer som på både kort och lång sikt skadar ett företag som i mångt och mycket lever på sitt förtroendekapital.

Problemet är dock att Agent Interactive just nu har problem som man inte vill kommunicera. Därför har mail som gått ut kommit för sent och varit för luddiga.

Som jag har förstått det har företaget har för tillfället ingen styrelse registrerad hos bolagsverket och kommer därmed inte åt sina konton eftersom det inte kan utse en firmatecknare. Det i sin tur innebär att affiliates inte har kunnat få betalt på åtskilliga veckor.

Faktum är att det länge har pågått ägarstrid mellan olika ägargrupper i Agent Interactive och detta har lett till en räcka VD-byten. Just nu finns inga av de ursprungliga grundarna kvar i företaget och personalen är oerhört decimerad.

Det är tråkigt, för egentligen har vi just nu en konjunktur som passar fantastiskt bra för Agent Interactives ursprungliga affärsidé – resultatbaserad och spårbar marknadsföring med låga overhead-kostnader.

Det är otroligt taskig tajming att i det läget komma på kant med publicisterna.