Anna säljer länkar från politisktinkorrekt.info?

 Politiskt Inkorrekt hann inte vara borta mer än en dag förrän erbjudandena om att köpa länkar från sajten började dyka upp i folks brevlådor. Nedanstående mail, från ”Anna Svensson” på Geeko Promotions säger det inte rätt ut, men om man tittar efter på deras sajt, så tycker jag att det verkar rätt klart att det inte är traditionella textbanners de förmedlar, utan snarare väl placerade köpta länkar.

Det ska bli mycket intressant att få se vilka sajter som har överseende med den badwill som åtminstone jag känner för samröre med Politiskt Inkorrekt, och som kan tänka sig att köpa länkar via Geeko Promotions.

I övrigt är det värt att notera att den nya domänen som ska hysa samma sällskap som förut häckade på politisktinkorrekt.info kom att bli avpixlat.info, och det är väl faktiskt en liten smula uppseendeväckande att domänen avpixlat.se ägs av sverigedemokraternas Kent Ekeroth. Däremot är det precis lika skojigt att konstatera att domänerna avpixlad.info och avpixlad.se har registrerats av helt andra intressenter.