Använder SD kommentarsbotar?

Jag har undrat över mängden med relativt anonyma kommentarer från sympatisörer till Sverigedemokrater som dyker upp på snart sagt alla SD-kritiska blogginlägg och alla nyhetsartiklar. Peter Forsman spekulerade härom dagen om möjligheterna för att SD använder sig av kommentarsbotar. Jag tror nu inte riktigt att de gör det, men det är hur som helst väldigt tydligt att Sverigedemokraterna aktivt söker upp nya blogginlägg om Sverigedemokraterna för att snabbt vara på plats med första kommentaren.

Varför annars hittar jag söksträngar som denna i Google Analytics till alla sajter där jag har access och som vid något tillfälle har skrivit något av orden sverigedemokrat, sverigedemokrater, sverigedemokraterna, invandring, invandrare eller flykting?

Ovan från dotterns blogg på och nedan från den här bloggen:

Det är inte många besök på de här mycket specialiserade sökningarna, och de vänder, enligt Analytics, i dörren, vilket genast får mig att tro att de bloggar som hittas läggs till i någon annan typ av bevakningslista. Kanske rent av i någon sorts ticketsystem?

Jag tvekar nästan att skriva det här, men det är också märkligt att Allis får den ena SD-kommentaren efter den andra, medan jag hittills inte har fått en enda från det hållet. Kan det vara så enkelt som att de som brukar lägga de där kommentarerna helt enkelt inte begriper vad det är jag skriver om? Eller är det Disqus-inloggningen som stoppar dem?