Brevsvar från Regeringskansliet

Wow! Jag har fått ett alldeles otroligt kryptiskt mail från Regeringskansliet. Departementssekreterara Mattias Österlind tackar, å Regeringskansliets vägar för ett brev och hälsar att det nu har nått den politiska ledningen för Regeringsdepartementet. Vad bra!

Men det står ingenting om vad det var för brev, när jag skickade det, eller vad jag hade för ämnesrad… Faktum är att det, rent officiellt inte ens är adresserat till mig. Så här ser det ut:

och för dig som inte kan läsa bilder:

from    registrator@enterprise.ministry.se

to

date    Mon, Jul 6, 2009 at 1:44 PM

subject    Brevsvar

REGERINGSKANSLIET

Näringsdepartementet

Departementssekreterare Mattias Österlind

Hej!

Jag vill på Regeringskansliets vägnar tacka för ditt brev.

Jag vill nu, något sent omsider, återkomma och berätta att ditt brev har nått den politiska ledningen på Näringsdepartementet.

Stockholm i juli 2009

Med vänlig hälsning

Mattias Österlind

————————————————————————-

Postadress: 103 33 Stockholm

Besöksadress: Mäster Samuelsgatan 70

Telefonväxel: 08-405 10 00

Webb: http://www.regeringen.se/

————————————————————————-

Så nu gäller det för mig att försöka komma på vad jag kan ha skrivit till Regeringskansliet, och när… Tänk om jag har skickat flera mail till Regeringskansliet? Vilket av dem är det då som har kommit fram? Ska detta ses som ett kvitto på att alla har nått den politiska ledningen? Eller bör jag bara rycka på axlarna och gå vidare? Det känns som om det är det som är meningen i alla fall.

Äh, jag tar och svarar:

Hej!

Förlåt min nyfikenhet, men jag skulle verkligt gärna vilja veta vilket brev det är som har nått fram till den politiska ledningen på Regeringskansliet.

Vänliga hälsningar,

Nikke Lindqvist