Dagens Media-kommentar om Mediaanalys

Eftersom Dagens Medias kommentarsfunktion suger och jag inte får posta till den (ingenting händer) så tänkte jag istället posta min kommentar till deras artikel om Mediaanalys senaste blåsväder här på bloggen. (Den som inte har hängt med i dagens utveckling kan med fördel kolla SR Kalmar som först rapporterade.)

@bolstad uppmärksammade mig tidigare på att någon kommenterar i mitt namn på Dagens Media, och jag tänkte därför skriva följande svar till kommentaren lämnad av fejk-Nikke.

Mitt svar skulle ha låtit så här:

Någon kommenterar i mitt namn

Vill bara klargöra att det inte är jag (som är den Nikke man oftast brukar förknippa med SEO-kommentarer) som har skrivit kommentaren med rubriken 1 April?

Jag skulle ha skrivit någonting mycket vassare om jag hade kommenterat. Någonting om hur Mediaanalys ju faktiskt vet allting om kompetenstapp i och med att de grundades när vice VD, teknikchefen och säljchefen hoppade av ett annat SEO-bolag som också fanns till i Kalmar, och på rekordtid fick till en lång kundlista.

Det är vad jag skulle skrivit om jag kunde kommentarat alltså, men hur skulle någon människa i hela världen kunna veta om det var jag som var den äkta Nikke eller den andra filuren?

UPPDATERING: När man försökte fixa kommentarsfunktionen på Dagens Media så försvann alla kommentarer på artikeln. Tur att jag ändå tog den där skärmdumpen…