Dagliga länkar från 2011-06-20

Roligt att Google Reader-teamet leker med begreppet magiskt. Algoritmer för smart sortering upplevs ofta precis just så. Automagiskt är ett så himla fint ord.

Graffiti is one of the most controversial art forms out there since it defaces public property – but what if graffiti artists actually cleaned up the walls they tagged up by etching their sketches into the grime that already exists on them? The delightful process, called reverse graffiti or “…

I tre månader har Åke Jonsson, 60, linkat fram på kryckor. Med vänsterfoten bruten. Han väntar fortfarande i operationskön.

Foten är gravt deformerad, den värker och spränger.

Det här är mycket läsvärt. Det är pengarna tillbaka på att APB skulle anklaga den illegala fildelningen för att hyrbutikerna försvinner, men sanningen är troligen en annan. Bra skriver som vanligt av Weird Science!

Ett till exempel på hur texterna börjar bli längre och bättre på Reco! Kolla på sidan där @granding också har skrivit en lika lång historia som tillsammans med denna verkligen får en att börja undra över denna mystiska Bagguskällare…

Bra checklista! Glöm inte https, särskilt inte när du inte sitter på din egen dator.

Jupp! Sprid gärna vidare 🙂

Sånt här funderar jag väldigt mycket på…

Fortfarande inga trendin topics på svenska.

Älskar att Christian Bolstad delar med sig av sånt här i sitt flöde 🙂

Jag sprider vidare.

Paypal är jobbiga att ha att göra med, men attde börjar driva politik via sin tjänst, det tycker jag nog faktiskt är att gå över gränsen.

Statcounter-statistik över procentuell användning av sökmotorer i Sverige.

Ett företag som saltar räkningarna och överdebiterar sina kunder. Ett par timmar här, ett par timmar där. Vill ha full hantverkarlön för att köra bil inom stan och för att lulla omkring på sitt eget lager och plocka ihop kakel i ett par timmar. Rekommenderas ej.

Shared Searchminds.

Searchminds är ett företag som arbetar med ökad synlighet på nätet genom sökmotoroptimering och manipulation av sociala medier

Page Speed Online analyzes the content of a web page, then generates suggestions to make that page faster. Reducing page load times can reduce bounce rates and increase conversion rates

Shared Binero.

Binero erbjuder webbhotell och domännamn. Ett öppet och vänligt företag, med utmärkelser i tester av tidningarna Råd & Rön och Internetworld. Binero har många fans.

Den framträdande sverigedemokratiske politikern Christer Voigt lämnar partiet efter att ha varit aktiv i över tio år. En av anledningarna ska vara bråk som blossat upp i partiet efter att Magnus Olsson valdes som kommunalråd för Sverigedemokraterna i Malmö i höstas.

Christer…

butiken på Lilla Nygatan är nedlagd. Numera bedriver de postorder från Vallentuna

Easycredit.se är en kredittjänst som är inriktad på marknaden för mindre och korta konsumentkrediter, även kallade mikrolån och sms lån. I dagsläget erbjuder vi lån på 1000, 2000 eller 3000 kr i 30 dagar.

Shared Searchminds.

Blev i december uppringd av en mycket trevlig kille som ville sälja sökmotoroptimering till mig. Efter mycket dividerande fram och tillbaka så jag OK i januari. Vi valde ut ett antal ord och arbetet påbörjades. Ivrig som man är vill man ha snabba resultat vilket gjorde att jag den 8 mars sk…

Shared Crystone.

Jag blev medlem här på "reco.se", enbart för att uttrycka mitt hat mot det mest oseriösa företag jag någonsin haft att göra med. Ett stort skämt är vad de är. Jag känner mig totalt grundlurad av dem!

Almanacka 2011

Bilpunkten  i Nyköping har fått en egen version av denna text. De har haft flera  månader på sig att kommentera eller reagera. Men det enda vi hört är:  "Vi har mottagit ditt brev och kommer svara under nästa vecka".

Det var över en månad sedan…

Allmänna Rörjouren i Sollentuna har inte särskilt gott rykte.

Recos.se är en sajt som har registrerats och drivs av Jan Hammar, VD för Allmänna Rörjouren AB, en rörfirma i Sollentuna. Orsaken till att man registrerat sajten är att man inte gillar att missnöjda kunder till Allmänna Rörjouren kan skriva av sig på sajten http://www.reco.se/ – vilket …

prat om Kungsholmen

Golv & trapp 3 städtjänst verkar vara ytterligare ett företag som har hamnat i trubbel på grund av ett Groupon-liknande erbjudande.