Det bubblar av aktivitet på Reco!

Nu är det sjukt spännande faktiskt! Om bara en vecka ska resultatet av det senaste halvårets arbete släppas ut på Reco-servrarna när Reco.se går ur sin snart tre år långa beta-fas. På tisdag nästa vecka är det äntligen dags. Då ska alla tester vara avklarade, texterna putsade och flödena ändrade…

Det är ett helt nytt utseende på gång och vi kommer att släppa ut små smakbitar av det under de kommande dagarna på Reco-bloggen. Men det är framför allt så att vi har dragit en massa lärdomar av de tre senaste årens berg-och-dalbana. Tobbe sammanfattar fint i en bloggpost på Reco-bloggen.

Den främsta av dessa är att en tjänst som reco.se måste vara social, måste lita på sina mest trogna användare och på något sätt måste belöna sina användare med fler och fler verktyg för att säga sitt hjärtas mening. Och om man tänker efter, så inser man snabbt att dessa tre är avhängiga av varandra. Därför återlanseras nu Reco.se med ett nytt fokus på vänner:

Vad är Reco? from we [at] reco . se on Vimeo.

Skön film va? Det är Daniel Lundh som ligger bakom den. Han har faktiskt gjort hela grejen, från storyboard till animering till val av musik till inspeling av speakertext. Dessutom speglar den känslan i nya Reco väldigt väl.

När vi har frågat folk om de använder Reco.se så har vi ofta fått svar i stil med ”what’s in it for me?” – och dessa har vi tagit på allvar. På nya Reco.se tjänar du på att vara så social som möjligt. Det höjer din status på sajten, det gör sajten mer användbar eftersom vi kommer att prioritera recos från dina vänner överallt…

Under den närmaste veckan kommer vi att släppa olika små detaljer från nya Reco.se på Reco-bloggen. Vill du hänga med så kan du förbereda dig redan nu genom att bli medlem och börja följa mig. Här är länken till min profil.

Och läs gärna Tobbes bloggpost och säg vad du tycker.