Differentierat bloggande

Så blev det fredag igen, och förr i tiden skulle jag ha haft ett lättsamt fredagsinlägg färdigt på Nikkes Index. Dessa har kommit bort en smula sedan jag började differentiera mitt bloggande. Ska se om jag kan göra något åt det.

Det roligaste idag är väll att Surftown har dragit ut pluggen från Pedofil.se, och att ingetdera lägret känner sig särskilt glada över det. Men inte ens det är ju särskilt skojigt. Den fejkade intervjun med Motherwhitch var lite underhållande men inte någor riktig fredagslänk. Morgan är ju fortfarande rätt underhållande, men verkar ha tappat sugen en smula. Måste vara jobbigt att verka i sådan total motvind jämt.

Om någon har saknat de rent politiska inläggen här på Nikkes Index så vill jag bara påminna om att jag numera skriver om politik och kultur på bloggen Valfritt istället. Nu senast om de pensionerade KD, C och M-politikernas politiska utspel i DN idag. (Roligt förresten att följa Twingly-länkarna på det debattinlägget. 21 motbloggare och ingen medbloggare hittills.) Det kan synas konstigt att jag väljer att gömma undan mina poliska åsikter och mina kulturella preferenser på det sättet, men Nikkes Index har alltmer kommit att handla om webb och marknadsföring och jag vill inte skymma det budskapet.

Jag har förresten fått erbjudande om att spökskriva en blogg åt en kompis som aldrig får tummen ur. Jag funderar över erbjudandet. Det skulle kunna vara roligt faktiskt, förutsatt att jag får helt fria händer. Jag funderar på att vara öppen med spökskriveriet, och alltså presentera mig som en spökskribent på bloggen men sedan inte nämna det mer utan glatt blogga på under annans namn. Är det omoraliskt?

I övrigt så rullar mitt projekt med Dagens Bild vidare på 200.se. Det ser inte jätteskojigt ut det heller, men jag har åtminstone blivit duktigare på att ta en bild varje dag. På 200.se kan jag också tilåta mig att vara privat på ett helt nytt sätt. Det är där, och inte här, som jag primärt meddelar att jag idag har varit förälder i 14 år.