En bit efter halvtid

Det är mitt i natten – en liten bit efter halvtid, och vi har börjat få form på vårt projekt Brandstalking. Johan gav oss en snabbskiss som vi skickade fram och tillbaka några gånger innan han skickade över PSD-filen. (Jag har ett mycket speciellt förhållande till PSD-filer…)

I alla fall så börjar det se ut nu, och jag ska bygga ett enkelt WP-tema till Brandstalking-bloggen innan vi börjar lägga upp formulären för att anmäla sig som beta-användare, logga in, och beställa nya bevakningar.

Stämningen är en smula trött men mycket god. Karin Adelsköld (Barnamun) dansar just nu mitt på golvet medan vi andra viftar lite lojt på tårna. I ett hörn sitter Miriam Olsson, redaktör på InternetWorld och ägnar sig åt något som liknar 24 hour journalism. Anton står och ser ut som om deras Ticketz.se är klar medan hans lagkamrater sliter i rummets andra ända.

Det råder kort sagt just den sorts kreativa kaos som jag trivs så himla bra med. Sånt här borde vi göra oftare. Var tredje månad eller så…

Men nu drar Peter från GeFeedback.nu i mig för att han vill ha sällskap på rökverandan… Att röka i snö iklädd strumpor (med tår) är en upplevelse för sig själv.