Föreningen Antispam

Innehållet på den här sidan är under utredning och revision sedan representanter från föreningen Antispam har hört av sig med en abuse-anmälan. Tydligen har man nu tagit avstånd från föreningens tidigare marknadsföringsmetoder.

Något av det andan i det tidigare innehållet på sidan hittar du ändå i IDG.se-artikeln om mailet från föreningen Antipsam:

» Förening mot spam skickade 100 000 mejl »

Tidigare har flertalet av de representanter för projektet som omnämndes i mailet hört av sig och bett om att tas bort från sidan, vilket omedelbart har skett.

Ledningen för Föreningen Antispam har visserligen valt underliga sätt att kontakta mig. Det har enbart skett medelst ett nattligt telefonsamtal 23.05 natten mellan söndag och måndag, och sedan följa upp med en abuseanmälan till mig, mitt hostingföretag (Datakultur) och Datainspektionen.

Att ledningen för Föreningen Antispam nu anser att omnämnadent av deras marknadsföringsmail kan orsaka föreningen skada är i sig anledning nog att inse att föreningen har tagit sitt förnuft till fånga och ändrat inriktning.

Förändra historieskrivningen

Enligt Datakultur har föreningen nu gjort abuse-anmälningar mot ett flertal av de sajter som har skrivit om Antispam-föreningen och deras spam-mail. Möjligen i ett försök att försöka skriva om historien…

Jag väljer trots allt att, som jag har gjort tidigare när spammande företag tydligt har ändrat sina marknadsföringsmetoder, ta bort deras spam från sajten. Detta trots att Föreningen Antispam väljer bort normala kommunikationsmetoder.

Föreingens officiella webbplats hittar du på www.antispam.nu