FRA och integritet iskallt i Almedalen

All cred till Internet-veteranen Mikael Pawlo (@mpawlo) som försöker väcka de politiska bloggarna och förra årets jättefråga till liv här i Almedalen:

Retweeta den!

På plats i Almedalen kan jag konstatera att frågan är oerhört frånvarande. Det är så synd. Vad behöver man göra? Ställa sig på hamnplan och elda upp något?

Här i Almedalen mäts välfärd i form av bandbredd i år och alla klagar även om det känns som om en del politiskt aktiva närmast är glada över att ha något att skylla på när det kommer till bristande bloggande. Men ta er till Café Milagro eller till H12 imorgon. Där är bredbandet oftast alldeles utmärkt. Sätt er och dra en bloggpost. Råder det brist på idéer så kan man ju till exempel påminna det rödgröna samarbetet om deras löfte från förrförra året: Riv upp, gör om, gör rätt.

Imorgon bitti blir det som vanligt en extra ball sändning med Sociala mediaakuten, med Eva HamiltonDouglas Roos, @amandabrihed, @AnnikaBeijbom och @SevedMonke är en av gästerna. Sändningen börjar 8.30 på http://www.jmw.se/live/

Som alla har sagt så är det väldigt mycket ”fattigmansteve” från Almedalen i år. Cision har även dem en egen kanal. Här berättar Brit Stakston om sociala medier i Almedalen.

Om någon undrar vad tusan jag håller på med i Almedalen så syns en del av det på http://central.nu/