Hela havet stormar i Johan Ripås sökresultat

Nu händer det saker i sökresultatet för Johan Ripås vill jag lova. För första gången under projektet har Johans egen huvudsajt gått om såväl Aftonbladet-bloggen som Wikipedia-sidan (tidigare i projektet har den mäktat med att knuffa ner en av dem åt gången). Lustigt lustigt nog beror det på att en annan sida, som delvis kritiserar projektet, snabbt har tagit sig in i sökresultatet och vänt upp och ner på rankningen, och därmed dragit med sig johanripas.se upp av bara farten. Sånt kan hända, när någonting plötsligt kommer in i ett instabilt sökresultat och många sidor börjar byta plats.

Så här ser de första sidorna i sökresultatet ut nu ikväll:

Grattis Michael! Och tack!

Det finns nu visserligen två olika sökresultat som tävlar mot varandra i olika Google-center (och det är någonting som vi har märkt av tidigare i projektet). Om vi kontrollerar resultatet via Gserp.se så ser det istället ut så här:

Oavsett vilket, så är det skönt att det har lossnat i toppen nu, och jag önskar mig förstås fortfarande en länk från bingmert.se till någon av Johans sidor. Om inte till johanripas.se så åtminstone till Johan Ripås WordPressblogg som sannerligen kan behöva lite mer hjälp. Jag skrev en sammanfattning av dagens projektutveckling på min Plus-blogg,

Det som är allra mest spännande är att SVT äntligen börjar släppa ut lite information om Du är googlad. Så här ser det ut på TV.nu:

Det lär bli dagliga uppdateringar om Johan Ripås sökresultat de närmaste dagarna, för det är först nu som det verkligen händer saker.