Hundra ansikten på Piratpartister.se

Jag är otroligt glad över hur Piratpartister.se har utvecklats, och stolt över att vara delaktig i projektet som jag driver ihop med Joakim Jardenberg och med moraliskt stöd från Opassande-Emma.

Under helgen gjorde vi om sajten från att bara vara en sida som visade ansikten till att bli mer av en sajt som visar upp människor och deras tankar om varför de har valt att stödja Piratpartiet.

Nu för en stund sedan fick jag lägga in Jonathan Sulo som det hundrade ansiktet och det glädjer mig verkligen.

Nu hoppas jag på lite mer plats i gammelmedia om sajten. hd.se har skrivit bra om oss och Metro.se också men det är nog faktiskt det hela, trots att det verkar finnas ett visst intresse. Bloggvärlden däremot, har varit betydligt bättre att plocka upp sajten, och inte bara från bloggare som sympatiserar med Piratpartiet.

Det finns plats för fler!

Det finns plats för betydligt fler på Piratpartister.se. Det är inte farligt att komma ut med sitt stöd för Piratpartiet, oavsett om du är medlem, har bestämt dig för att rösta PP i EU-valet eller bara sympatiserar. Här berättar vi om hur man gör för att komma med på sajten.

Vi behöver ännu fler ansikten och berättelser! Låt oss lägga upp ett par rader från din berättelse och sedan länka till din blogg. Jag tror lika mycket på länkkärlek som på fildelningskärlek. För mig, liksom för Pontus Schultz handlar det om att rädda internet. Kom och hjälp till du också!