iPad – hiss eller diss?

Vi är några stycken som har förvånats en smula över hur beskeden om Apples iPad har tagits emot, och vi skulle vilja förstå bättre vilka det egentligen är som gillar iPad och vilka som sänker den.

Det finns förstås massor av olika perspektiv på detta, men vi har valt att inrikta oss på att försöka förstå om det är de nya Mac- och iPhone-användarna som ogillar iPad eller om det är de gamla Apple-fansen.

Därför satte ihop en mycket enkel enkät med sju frågor. Det finns andra frågor att ställa också. Men det får Apple själva göra eller någon annan. Vårt perspektiv är helt enkelt att ta reda hur gamla respektive nya Apple-fans ställer sig till iPad .

Undersökningen är nu stängd och resultaten av den presenteras här. Om du deltog och lämnade din e-postadress kan du förvänta dig ett mail under måndagsmorgonen.

Viktigt i sammanhanget är att vi som har satt ihop enkäten har gjort det helt och hållet av intresse för företeelsen. Vi är inte affilierade med Apple på något som helst sätt och inte heller med något analysföretag eller med någon av Apples konkurrenter.

Tack till alla andra sajter som länkar till eller har bäddat in undersökningen, som t.ex.

(Hojta gärna på mig i kommentarerna om du har lagt upp enkäten men inte fått en länk ovan.)