Jajja har skickat brev igen

Jajja och jag har som trogna läsare vet ägnat oss åt en del juridisk korrespondens de senaste veckorna. Eller rättare sagt, våra respektive juridiska ombud har. Jag har publicerat Jajjas första brev, jag väntade med att publicera mitt svar (men det kommer) och idag har jag fått ytterligare brev från Jajja. Jag kommer att publicera det med så småningom. Det blir en riktigt fin liten serie det här. (Även om jag kan förstå om ni tycker att det börjar bli lite väl mycket juridik på bloggen över huvud taget…)

[uppdatering]Sedan det här inlägget skrevs så har det runnit mycket vatten under broarna. Jajja finns numera på min kundlista. Direkt kommunikation är tusen gånger bättre än brevskrivande via jurister. [/uppdatering]

Hur som helst så ställer Jajja några helt orimliga krav på mig. Bland annat att jag ska ha svarat, mitt i semesttern och inom en vecka, det vill säga innan den 7:e juli. Nåväl. Jag återkommer med en serie bloggposter. Om en vecka. För det finns en hel del att skriva om allt detta.

OK?