Jajja vs Nikke – en vecka senare

Det är dags för en kort uppdatering av läget kring Jajjas stämningshot från förra veckan. Faktum är att det inte är så himla mycket som har hänt ännu, förutom att Carnaby och jag håller på och formulerar våra svar på brevet från Jajja.

[uppdatering]Sedan det här inlägget skrevs så har det runnit mycket vatten under broarna. Jajja finns numera på min kundlista. Direkt kommunikation är tusen gånger bättre än brevskrivande via jurister. [/uppdatering]

Igår fick Sandart & Partner följande brev från vår gemensamma juridiska ombud Torsten Brink:

Lidingö den 10 juni 2009

Sandart & Partners Advokatbyrå KB

Att: Anders Kylhammar

Engelbrektsgatan 7

114 32 Stockholm

Ang påstådd överträdelse av marknadsföringslagen

Med anledning av Ert brev den 4 juni angående Jajja Communications ABs påståenden om överträdelse av marknadsföringslagen av Carnaby Solutions AB och Nikke Lindqvist får jag härmed anmäla mig som ombud för de senare två parterna.

Jag har ännu inte hunnit sätta mig in i ärendet och än mindre diskutera situationen med mina bägge klienter och har därför ingen möjlighet att till den 11 juni komma med en redogörelse för deras uppfattning rörande den framförda kritiken. Jag räknar med att kunna göra detta under veckan efter midsommar och utgår från att Ni accepterar detta.

Med vänliga hälsningar

Torsten Brink

Inte så mycket nytt med andra ord, utom att det här kan bli en spännande sommarföljetång…