Nu har jag 200 bilder på mig själv

Har inte hunnit skriva om det ännu, men härom dagen kom en riktigt fet fotopåse med 200 bilder på mig själv från mitt dagens bild-projekt. Och jag är faktiskt förvånad över hur bra de blev. iSight-kameran i min dator är ju verkligen inte av någon hög kvalitet, och jag har oftast inte brytt mig särskligt mycket om ljussättning eller om det har kommit in konstigt bakljus i bilderna. Tvärt om faktiskt.

Ändå har jag nu åtminstone 200 bilder som jag, som jag tidigare har skrivit om, planerar att genomföra en utställning med. Tyvärr verkar det ta till en bit in på sommaren innan jag kan ha min vernissage. Il Caffè är upptaget av en annan utsätllning till i slutet av juni. Men det är OK. Måste ändå komma på något sätt att rama in dem utan att knäcka min budget för övningen. Skulle verkligen vilja kunna genomföra min plan att sälja bilderna för bara 1 € styck (vilket jag tänkte avrunda till en tia som i sin tur är vad en enkel espresso kostar på Il Caffè).

I övrigt har det hittils kostat mig 155 kronor att framkalla de 200 bilderna. Jag för ändamålet utnyttjat Postfotos erbjudande om gratis framkallning av 100 bilder. Sedan tog jag ytterligare 100 bilder från dem för 95 öre styck. Till det tillkom porto och en expeditionsavgift på tjugo kronor. Hur som helst en väldigt prisvärd upplevelse för 11x-bilder. Ett nytt, trevligt och lite större bildformat än jag är van vid.

Jag gillar det.