Rösta på Nikke Index i YABA! (Yet Another Blog Award)

Jag är jätteglad för att någon har nominerat Nikke Index till Daytonas bloggpris YABA i år igen (tyvärr har jag helt missat vem, men jag är jätteglad åt nomineringen). Jag var väldigt nära att vinna i klassen Trender och webbtjänster förra året men fick då välförtjänt pisk av Ronnestam och Beta Alfa. Inte så konstigt egentligen eftersom jag vid den här tiden förra året knappt bloggade över huvud taget.

I år ska det bli bättring på den punkten. Redan imorgon kommer första bomben, då vi presenterar resultatet av iPad-enkäten här på Nikke Index. Vill du rösta kan du med fördel göra det genom att klicka här!

Jag är också glad över att det är just i klassen Trender och webbtjänster som jag är nominerad eftersom jag ärligt talat inte vill tävla i samma klass som Brit Stakston, JMW, Join Simon, Doktor Spinn, Please Copy Me, AdLand och Sokmotorkonsult som alla är nominerade i klassen Marknadsföring. En rysare där, och väldigt svårt att välja var man ska lägga sin röst bland dessa och alla de andra bra bloggarna.

Men jag tänker förstås kampanja. Jag fick blodad tand förra året när jag förlorade på målsnöret. Ronnestam har gått hårt ut även i år, men nog ska jag kunna ge honom lite motstånd alltid!