Rösta på Nikke Index i YABA

Webbyrån Daytona har, inspirerad av alla de bloggpriser som just nu florerar kring ämnena mode och politik, instiftat bloggpriset YABA (Yet Another Blog Award) – och Nikke Index är nominerad i klassen Trender och webbtjänster.

Nu är jag inte helt säker på att det är i den klassen bloggen hör hemma (om någonstans), men jag är förstås glad och hedrad över att ha blivit nominerad.

Nu är jag själv den ende som har röstat på Nikke Index ännu så länge, så jag tänkte passa på att be om lite läsarstöd här. Gå till daytona.se/yaba och rösta. Gör det nu!

Passa samtidigt på att rösta i de bägge kategorierna Marknadsföring och Media. Vem vet? Kanske hittar du någon av dina nya favoritbloggar bland de nominerade?

Uppdatering

Det är otroligt roligt att se hur vi alla plötsligen kampanjar så hårt får våra bloggar. Alla de sociala nätverken används plötsligen. Facebook, Jaiku, IM-status och förstås (precis som jag) de egna bloggarna. Kolla hur alla de andra gör.

Det är förresten roligt att kampanja. Funderade en stund på att skaffa mig en såndär snygg valaffisch som Barack Obama hade (de där blåröda historierna) men hittade istället en kul tjänst där man kunde bygga sin egen Obama-logga. Strax efteråt var jag Obamiserad på Jaiku. Inte säker på vad jag tycker om den egentligen… Skulle nog hellre ha ett blårött huvud.

Här behövs en kampanjstrategi! Man kan nämligen rösta i ytterligare en hel månad. Och även om det går hyfsat idag (ligger trea just nu) så återstår det ju många dagar. Måste skrämma ihop en banner i nya favorittjänsten Pixlr.com tror jag.