Så får inte vi göra

Ni vet hur svårt det är att anpassa längden på sina rubriker i AdWords-annonser… Man fnular och fnular och behöver alltid fler än de 25 tecken som man har sig tilldelat. Skulle man stava fel, eller ägna sig åt otillbörliga förkortningar kommer så drar någon Google-anställd snabbt in ens annons med en snudig anmärkning om felstavningar.

Därför blev jag nästan lite lättad nyss när jag såg den här annonsen som Google själva visade på min sajt. Rubriken fick inte plats vad det verkar. ”E-postadresser för företa” borde nog göras om till ”E-post för företag” kanske…

Men Google Apps som de försöker göra reklam för rockar. Jag håller som bäst på att flytta över hela Agent Interactives e-post och kalenderhantering till Google Apps. Alla är inte jätteglada att lämna sina Outlook-klienter, men jag tror nog att de kommer att kunna övertygas om fördelarna. Dessutom kommer de som verkligen, verkligen vill, få fortsätta att hämta sin e-post till MS Outlook, men då via IMAP och inte som förut via POP3.

Skulle ni händelsevis vara intresserade av att besöka Sousse, så rekommenderar jag ett besök på mitt eget stapplande försök att sammanfatta mina upplevelser i Tunisien.