Stort intresse för sverigedemokraternas webbhaveri

Expressen uppmärksammade igår eftermiddag Sverigedemokraternas totala haveri hos Google och nyheten har under dagen spritt sig som en löpeld genom de svenska medierna. TT plockade upp nyheten och idag publiceras ungefär samma text som finns på DN.se i 40 morgontidningar (som till exempel Svt Nyheter, Sydsvenskan och Aftonbladet) .

Själv har jag brottats mot min skrivkramp och åstadkommit en debattartikel om SD-debaklet på Expressen.se.

Jag är förstås en smula skadeglad. Personligen röstar jag mot SD mer än för något annat parti i höstens val och har aktivt varit med och länkat till sverigedemokraterna.de.

Om du vill läsa ikapp om vad som har hänt Sverigedemokraterna.se och få ett mer tekniskt perspektiv än jag kunde ge i Expressen så hittar du alla mina bloggposter i ämnet under taggen Sverigedemokraterna här på bloggen. Du hittar även länkar till alla de olika bloggpostern längre ner på sidan.

Det här är sista gången jag kommenterar Sverigedemokraterna på den här bloggen. Från och med nu kommer mitt politiska kommenterande att hamna på Politik 2.0-bloggen där jag, tillsammans med Brit Stakston, skriver om politik, webben och sociala medier.

Det är ett spännande valår, med en helt ny karta kommunikationsmässigt.

Se även Brit Stakston – Propaganda skadar de sociala medierna