TradeDoubler har bytt utseende

Det är festligt när sajter som man loggar in på dagligen helt plötsligt, och utan förvarning byter utseende. Man får en chock, undrar om man har kommit rätt, upptäcker att muspekaren redan står på platsen där länken man alltid klickar på först brukar vara, och blir tvungen att ta till sig sajten på ett helt nytt sätt.

TradeDoublers sajt, som har sett i stort sett likadan ut under de senaste 6-7 åren bytte idag utssende. Och även om den nya sajten är snygg på alla sätt, så måste jag erkänna att jag är rätt förvånad över att de inte har berättat om utseendeförändringen i något mail till sina affiliates.

Amerikanska företag, och särskilt sådana som har en ekonomisk koppling till sina användare, brukar å andra sidan vara alltför tjatiga om kommande gränssnittsförändringar. PayPal skickade åtminstone tre mail och informerade i varningsrutor på sidan i en månad innan övergången till ett nytt utseende.

Vad jag kan se så innebär inte förändringen hos TradeDoubler någon större gränssnittsförändring när man är inloggad. Det mesta ligger kvar där man är van att ha det, men med en ny färgskala, och bättre kompatibilitet med andra webbläsare. Det är snyggt, och man blir glad, och kanske kan jag till och med börja använda sajten med Safari nu också.

Viktigast ändå är att TradeDoubler på detta sätt har lyckats med att presentera sin nya telefonbaserade-tjänst, och paketera om sina gamla sina nya tjänster till de olika paketen Pull, Talk, Push, Reach och Toolbox. Det är snyggt, och behöver en egen artikel faktiskt.

Se även: TradeDoubler presents td Talk – pay-per-call