Vägmärket Motortrafikled på tröjan

Projektet dagens t-shirt rullar vidare.

Jag har just, vid nyligen fyllda 40 äntligen kommit mig för med att ta körkort. Och eftersom det ena intresset lätt avspeglas i det andra, så har mitt pågående dagens t-shirt-projekt fått en ny vändning.

Vägmärken och liknande piktogramförsedda skyltar har visserligen alltid varit något jag har fascinerats av. Jag är väl en av de få människorna i världen som kan glida in på Systemtext för att fönstershoppa bland deras klistermärken. (Det finns ett riktigt snyggt piktogram där som varnar snattare för vad som händer om de åker fast, det blir nog t-shirt av det också så småningom.)

Vägmärket Motortrafikled är min absoluta favorit. Snyggare bilpiktogram får man ju leta efter. Genast som jag såg det tänkte jag på förra årets TT-tröjor. Fast den här är bättre.

Dessutom har den fler användningsområden! Känner du någon som just har tagit körkort? Då är det här den perfekta presenten! Eller har du just tagit körkort själv och vill berätta det för världen?

Min senaste t-shirt-bod innehållder därför förutom de vanliga tröjmodellerna ett par muggar, en musmatta, ett förkläde och lite annan smått och gott.

Adressen till shoppen är www.cafeshops.com/motortrafikled