www.gi.se

www.gi.se – en sajt om GI och GI-metoden. En sajt som förklarar och reder ut begreppen om glykemiskt index och glykemisk belastning och som presenterar det perfekta programmet för att tappa i vikt alternativt behålla sin ungdomliga form trots att åren rasar på.

Så skulle det kunna vara. Men inte.

GI.se finns inte, eftersom GI.se är en av de där domänerna som är spärrade för registrering av IIS. Därför går det heller inte att bygga den perfekta informationssajten om GI på den. Och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det egentligen. Jag vet att det finns historiska anledningar till att domännamn med bara två bokstäver inte är öppna för registrering, men dessa historiska anledningar känns idag ytterst obsoleta.

Glykemiskt-Index.info och andra informationssajter om GI

Istället får jag rekommendera min egen sajt, Glykemiskt-Index.info, GI Viktkoll och Gi för Män för den som vill veta mer om hur det går till att gå ner i vikt med GI-metoden.

Och så förstås min egen viktblogg (sorgligt dåligt uppdaterad) och Lena Dahlströms viktblogg. (Hon säger själv att hon håller på att försvinna helt och hållet.)

Alla dessa är bra. Men jag tycker ändå att det skulle kunna passa fint med en domän med namnet www.gi.se också.