Passa på att testa Yahoo Seach Marketing

Just nu har Yahoo Search Marketing ett riktigt bra erbjudande som är väl värt att testa. De bjuder nämligen på klick till ett värde av 500 kronor! Det kan man ha mycket kul med på den svenska sökmarknaden, det vet vi som har prövat.

Skaffa dig ett YSM-konto genom att klicka här!

Även om du bara har gjort några sparsamma försök med sponsrade länkar via Google AdWords ännu så länge, så har du säkert märkt av en effekt redan. Det finns massor att testa och experimentera med, och nu tänkte jag störa hela den inlärningsprocessen genom att locka dig att även testa Yahoo Search Marketing. Mycket skiljer sig, men mycket är också väldigt likt, och även om du har tänkt leja ut hela din sökmarknadsföring på någon annan, så tycker jag faktiskt att det är varje marknadsförares plikt att först skaffa sig en, om aldrig så liten, hum om hur de olika marknadsföringsverktygen verkligen fungerar innan man testar dem fullt ut.

Så sätt igång. Har du inte tagit en testtur med Yahoo Search Marketing ännu så är det hög tid nu.

(Och javisst. Jag får betalt för att säga det jag säger här ovan, men det spelar, som man säger, faktiskt ingen roll. Det är ju sant!)

Nämde jag att du får 500 kr i sökord att leka med?