Byte i toppen i Google-SM

Jag har haft annat för mig i några dagar, tittat åt andra håll, och inte brytt mig särskilt mycket om att kontrollera resultaten i SEO-forums sökmotoroptimeringstävling. Och så blam wham så har bidraget som ligger på sajten SEO-optimering.com gjort en raketstigning upp till den sammanlagda förstaplatsen. Bidraget har 49 poäng, vilket innebär att sajten leder på fyra söktermer och ligger tvåa på en. Jag har alltså tillfälligt förlorat förstaplaceringen på ordet sökmotoroptimeringstävling!

Å andra sidan ligger mitt bidrag, sedan jag tog bort alla spammare ur forumet, ja hela forumet faktiskt, nu betydligt bättre till på Aftonbladhet än vad jag tidigare har gjort. Det gor fortsatt hyfsat även för internetvärd, men för Expressn och Svenska Dagbladet har jag fortfarande inte orkat släpa ihop ens till poängplaceringar.

Tänk om det här var på riktigt? Skulle jag då på något sätt vara nöjd med en sjundeplats på dessa sökfraser? Jag skulle vara riktigt sur på att ha förlorat förstaplaceringen på sökmotoroptimeringstävling. Det är säkert, men för de andra skulle jag nog mest bida min tid och kanske skruva lite på koden och lägga någon extra länk i väntan på att konkorrenterna skulle göra bort sig totalt. Men fan trot att det kommer att hända fram till april…