Det händer någonting spännande

Det händer någonting spännande på www.skapatillsammans.se i helgen. Under dagen ska ett projekt som började byggas igår bli färdigt. En rask utvecklingstakt, men faktiskt precis den utvecklingstakt som ibland är nödvändig för folk med många idéer och en vardag så man får gripa tillfället i flykten.

Jag ansluter mig till Disruptive, Anton, Idéladan, Judith Wolst och Startup Sweden och hejar på den stressutveckling som Mattias Järnhäll och den mer anonyme Steffe håller på med under helgen. Vad projektet går ut på? Tja… Det vet vi inte riktigt ännu, men på Skapatillsammans.se beskrivs det så här:

På skapatillsammans.se kan du damma av alla dina affärsidéer och se till att få dem genomförda genom att ta in kompetens som investeringsmedel. Är du vass inom ett visst område kan du själv gå in och investera tid i någon spännande idé eller projekt.

Mer finns att läsa här.

Det handlar i grund och botten om att skapa verktyg för att snabbt kunna förverliga en idé än att se den gå om intet därför att någon annan hinner före och genomför den på ett bättre sätt.

Hoppas de hinner.