FEJK! Elisabeth Höglund röjer på Stureplan

Hemskt tråkigt men det har visat sig att denna film är FEJK. Det är en placerad guerillakampanj för något försäkringsbolag. Jag gick på den. Dom vann. Elisabeth Höglund kommenterar till Resumé. Men vad tusan. Jag ogillar starkt att ta bort saker från bloggen så det ursprungliga inlägget får ligga kvar här under.

Elisabeth Höglund, det ena av de två stora TV-håren, blev nyligen fångad på video när hon på eget initiativ reder upp felparkeringsproblemet på Stureplan. Men stor intensitet och beväpnad enbart med en dagstidning pucklar hon på en stadig MC-kille som har parkerat sin motorcykel under svampen. När han värjer sig för den yviga Brysselreportern sedemera dansösen passar hon på att välta hans MC.

http://www.youtube.com/watch?v=KTXHLj7OpRY

Jag kan bara gissa att hon bor någonstans utmed Sveavägen (Stockholms mesta MC-stråk) och liksom jag har tröttnat på att ständigt höra närvaron av dåligt dämpade MC-motorer. Heja! Elisabeth Höglund visar stort mod och stor handlingskraft och jag tror jag vet en motorcyklist som aldrig mer kommer att försöka parkera just där i alla fall.

Starkt jobbat av fotografen också. Det är just sådana här klipp man hoppas på när man har kameran igång.

Här såg jag det först. Visst skriks det fejk, men jag tror faktiskt inte det. Och så var det visst…

Mymlan har också publicerat.

Ytterilgare ett litet tillägg: Expressen.se hade is i magen och publicerade ingenting inatt. De var kloka nog att vänta tills de hade Resumés uttalande.