European Tenders viker ner sig?

European Tenders (tidigare Svensk Affärsförmedling) har kritiserats hårt för sin brist på kundsupport och sin vana att ägna sig åt negativ avtalsbindning. Det har tagit dem till Svensk Handels varningslista ett par gånger och gett dem riktigt urusla omdömen på Reco.se.

Nu ser det ut som om European Tenders försöker ta konsekvenserna av sitt handlande, backar, och försöker göra om och göra rätt. I morse kom det här mailet i inkorgen, adresserat från VDn Martin på European Tenders.

På grund av personliga omständigheter har tyvärr vår support inte fungerat på tillfredsställande sätt.

Vi ber om ursäkt för det merarbete som detta åsamkat våra kunder.

För att på något sätt kompensera de kunder som känner sig missnöjda har därför European Tenders

beslutat att från och med idag Måndag December 5 2011 upplösa alla gällande avtal.

Inga fordringar kommer att vidare ställas på utskickade fakturor.

De kunder som vill fortsätta utnyttja vår upphandlingstjänst kommer givetvis ha kvar den möjligheten.

Vi hoppas att alla kan känna sig nöjda med denna nya policy.

Med vänliga hälsningar

European Tenders

Vi skulle uppskatta om ni hjälpte oss att sprida denna nyheten vidare, så alla får reda på vad vi gör för att komma till rätta med problematiken.

Det är en ny ton från European Tenders. Hoppas de går vidare i detta och faktiskt börjar ta sina kunder på allvar igen. Det som känns lite tveksamt är väl att de, även under det tidigare namnet, Svensk Affärsförmedling, hade samma stil, och att de bytte namn ner när kritiken från upprörda kunder blev för överväldigande.

Den här gången har webbplatsen uppdaterats med samma information i mailet och det finns en uppsägningsblankett att ladda ner. Jag hoppas innerligt att Martin och gänget har lärt sig av de tidigare misstagen och går vidare till att göra rätt framöver.