Grattis på födelsedagarna!

Idag fyller två av mina e-kontakter år och ska firas. Båda är otroligt flitiga i den nya webbvärlden och båda firas därför med varsina paket med födelsedaglänkar.

Först den yngste. Gustav Holmström som är en alldeles otroligt flitig kontakt på Jaiku och som bloggar på Artoo.se och alltid har en massa kloka saker att säga om saker och ting. Gustav fyller bara 17 år 14 ÅR men har redan lyckats göra många avtryck i webb- och bloggvärlden. Han kommer att gå hur långt som helst om han fortsätter att hålla det här tempot.

Sedan Mattias Östmar – även känd som Mr. Prfekt, och även han en flitig Jaiku-kontakt – som håller på med ett projekt som få begriper bakgrunden till och ännu färre begriper användningsområdena för, men som har stora möjligheter att visa sig vara det som kan ligga till grund för att begripa den nya webbvärlden. Mattias projekt som går ut på att lyssna på och hjälpa oss förstå  bloggvärlden begriplig hittar du på Prfekt.se och hans blogg som inte bara begränsar sig till detta projekt finns på www.prfekt.se/blogg/.

Grattis på födelsedagarna båda två!

Tårtbilden har jag lånat från http://sotsaker.blogspot.com/2007/11/trtor.html