Grundkurs i sökmotoroptimering

OBS! Kursdatum är flyttat till 2 december!

Är du intresserad av sökmotoroptimering? Verkar det svårt och tekniskt och någonting som du borde ta tag i men inte förstår var du ska börja? Då ska du ta chansen att gå på en workshop där jag reder ut begreppen. 2 december håller jag Grundkurs i sökmotoroptimering i Disruptive Medias regi.

Läs kursbeskrivingen här »»»»

Upplägget är en halvdag med mig och andra intresserade där jag under tre timmar reder ut begreppen. Vad gör sökmotorerna egentligen? Hur rangordnas sökresultaten? Var börjar man om man ska få sin sajt att börja klättra i sökresultaten?

Under kursen går jag igenom de fem viktiga områden inom sökoptimering där man har möjlighet att påverka. En liten smula teknik finns där, men i princip tänker jag utgå ifrån att folk använder moderna publiceringssystem som inte motarbetar sökmotorerna genom att stöka till html-koden och förvirra sökmotorerna. Men i övrigt handlar det om sajtstruktur, text (att skriva för Google), länkar och hur man kan arbeta med sociala medier för att stärka sajtens position i sökmotorerna.

Du blir troligen inte en fullärd SEO-expert efter den här halvdagen, men du kommer att gå därifrån med betydligt större förståelse för hur du kan göra sökmotoroptimering till en integrerad del av ditt arbete med din sajt.

Till kursbeskriving och anmälan »»»»