Heja Marcus Westberg!

Ett av årets stora sökmotorexperiment har varit sökmotoroptimeringstävlingen Carcasherdotcom Seocontest. Jag deltog själv lite halvhjärtat i början av tävlingen, men lämnade så smångingom över mina bidrag till andra tävlande.

Just nu, en knapp månad innan tävlingstidan är slut leder svensken Marcus Westberg. Det tycker jag är riktigt roligt, och önskar honom all lycka i under de veckor som återstår fram till den första december.

Har du lust att hjälpa Marcus på något sätt, så lägg gärna en länk till hans tävlingssajt på någon sida. Så här ska länken se ut:

<a xhref="http://www.carcasherdotcomseocontest.cc/" mce_href="http://www.carcasherdotcomseocontest.cc/">Carcasherdotcom Seocontest</a> vilket alltså resulterar i en länk som ser ut så här:

Carcasherdotcom Seocontest

Tycker du att det är för nördigt att stödja en tävlande i en sökmotoroptimeringstävling, så förstår jag dig. Det gör Marcus också, men för oss som bryr oss så är de veckor som återstår väl lika spännande som dagens match mellan Elfsborg och Djurgården kunde ha blivit, om bara Djurgården hade ansett det mödan värt att delta i matchen. (Ja, jag är en småbitter AIKare.)