Jag vill ändå inte

Läste just ett inlägg hos Simon Sundén som vill ha mer reklam i brevlådan, och det inspirerade mig till min nya skylt på ovanför brevlådan. Ska skriva ut den och sätta upp den imorgon. Även denna lär väl få en och annan luttrad reklamutdelare att dra på smilbanden.

Skriv gärna ut och sätt upp du också. Nu är min nya nej-till-reklam-lapp uppsatt:

Min tidigare nej-tack-skylt har blivit obsolet sedan Metro Bostad gav upp kampen om platsen i min brevlåda (och den ursprungliga, ärvd från tidigare hyresgäster börjar se bra sliten ut). Simon kan gärna få mina ex av Mitt i Kungsholmen och Vårt Kungsholmen om han vill. Och framför allt all den dynga som S-Post passar på att smuggla med tillsammans med dessa tidningar när de smyger ner dem i mitt brevinkast.

Själv skulle jag gärna ta dessa publikationer digitalt. Och helst med bra vidhängande RSS-feeds. Det skulle öka mitt läsande av dem betydligt, och där kunde de gärna passa på att ge mig relevant och lokal reklam. Något som det finns alldeles för lite av. I det pappersformat de levereras i nu åker de direkt från dörrmattan till pappkassen med tidningar som väntar på att bäras till pappersinsamlingen.

Under tiden jobbar vi vidare på våra geopooler i AdTrax. De missar fortfarande på upp till 20 mil ibland men geotargeting i annonspooler är i alla fall tillräckligt intressant för att vi ska vilja jobba vidare på det.