Jajja bussar Sandart&Partners på mig

[uppdatering]Sedan det här inlägget skrevs så har det runnit mycket vatten under broarna. Jajja finns numera på min kundlista. Direkt kommunikation är tusen gånger bättre än brevskrivande via jurister.[/uppdatering]

För några timmar sedan fick jag ett SMS från Danne på Carnaby. ”Du har ett brev från sandart här.” Eftersom jag inte kan Stockholms advokatbyråer fick jag googla efter namnet sandart. Det är inte varje dag man får brev från advokatbyråer, så jag bad Danne öppna. Det visade sig vara Jajja Communication som, via advokatbyrån Sandart&Partner, vill mig något angående mitt bloggande. Vad Jajja vill vet jag ännu inte eftersom brevet skickades till Carnabys kontor och inte till mig.

Jag har fösökt kontakta Sandart&Partners via deras kontaktformulär och via deras info-adress och telefon, för jag är verkligen nyfiken på exakt vad det är som de och Jajja vill mig. Jag är också oerhört nyfiken på varför de blandar in min uppdragsgivare Carnaby i det hela. De kunde lika gärna stämma JMW, Iconvert, Klikki, Mindpark, Lovefilm, Reco, Ticmate eller något annat företag som jag gillar och/eller gärna samarbetar med.

Nu har jag äntligen fått brevet, och publicerat en digital kopia av det.