Nu åker jag till Tunisien i två veckor

Nu åker jag till Port El Kantaoui i Tunisien i två veckor. Det blir två veckor off-line. Helt off-line.

Jag svär att inte läsa e-post, ta emot SMS, telefonsamtal eller någonting över huvud taget och kommer att ta det som ett direkt påhopp om någon som borde ha läst denna bloggpost försöker kontakta mig i något som helst ärende som inte är fullständigt semesterrelaterat.

Jag har bestämt mig för att fega en smula och höjer, under min bortavaro, upp antalet godkända bloggposter som krävs för att ta bort nofollow i kommentarslänkar. Dessutom skärper jag reglerna för vilka kommentarer som släpps igenom på bloggen.

Nofollow-policyn har nämligen märkts i ett nytt inflöde av onödiga kommentarer. Sådana som inte alls har med ämnet att göra över huvud taget. Därför kräver kommentarsfunktionen en annan typ av övervakning än tidigare, och därav denna tillfälliga ändring i min kommentarspolicy.

Det verkar för övrigt som om hela Sverige har semester under dessa två veckor. Ni som inte har det lär inte få särskilt mycket att göra på era jobb, åtminstone inte vad gäller kommunikation. Å andra sidan får ni ju jobba ifred, och tänka på oss som bara slappar vid poolen.