Så var vintertiden här igen då

Jag tittar ut genom fönstret och inser att skymningen snart är här. Och klockan är bara 15.38! Jag ogillar verkligen att vi går tillbaka till vintertid och får ljusare morgnar istället för längre eftermiddagar.

Vintertidsomställningen har som vanligt gett den här bloggen en rent ohemult massa trafik. Så har det varit några år, även om årets trafik nog faktiskt slog alla rekord:

Det här är faktiskt betydligt bättre än föregående år. Och eftersom samma sida även då låg på förstaplatsen vid sökningar efter ordet vintertid så tar jag mig friheten att konstatera att det nog faktiskt är fler som söker på ordet.

Omställningen mellan sommartid och vintertid är nämligen inte en nyhet längre. De första åren, på 80-talet, så fanns det stort uppslagna artiklar i tidningarna och inslag i tevenyheterna inför omställningen, men numera så nämns det knappt längre.

Jag klagar inte. Jag gillar att ha många besökare, men till nästa år ska jag försöka komma på något sätt att faktiskt tjäna pengar på trafiken också. Det tråkiga är väl att det nu tar en månad innan tabellerna börjar återta någon form av normala kurvor igen.