Simon Sundén till Iconvert

Jag är så oerhört glad att Simon Sundén tillsammans med webbanalytikern Erik Nettelbrandt har vågat ta steget mot att öppna eget. Idag öppnar nybildade företaget Iconvert där dessa två grymt duktiga människor tillsammans tar sig an de viktigaste och mest kunskapsintensiva områdena inom internetmarknadsföringen – sökmotormarknadsföring och webbanalys. Det får mig att brista ut i ett helhjärtat amerikanskt Good for them!

Iconvert lanserar sig själva med ett pressmeddelande som i mångt och mycket visar vad det handlar om – kunskapsöverföring av komplexa förhållanden – ingen quick fix för snabba men sårbara resultat i sökmotorerna.

– Vill man ha ”SEO for dummies” ska man inte komma till oss, säger Simon Sundén. Vi satsar på långsiktiga och avancerade strategier inom sökmotoroptimering och webbanalys.

Sedär – Simon lever som han lär och lämnar öppet för länkbeten redan i pressmeddelandet – och Internetworld hängde förstås genast på med rubriken ”SEO for dummies – ingenting för oss”.

Både Simon och Erik har gjort sig kända genom att frikostigt dela med sig av sin kunskap inom respektive område på webben, och jag hoppas att ingen av dem kommer att tystna i denna nya konstallation – snarare tvärt om faktiskt.