SMO en ny förkortning för sökmotoroptimering?

Det här var nog ta mig tusan det roligaste jag har läst på länge. Inte nog med att man försöker fasa in ytterligare en forkortning för sökmotoroptimering i en värld som sannerligen inte behöver mer mumbo jumbo, man hävdar att sökmotoroptimering är något som kan automatiseras av verktyg.

Jupp. Säkert. Precis som CRM kan automatiseras och inte behöver några experter som är uttolkare av resultaten… Här är kalendariet över framtida seminarium som hålls av Institutet för informationsteknologi, ifi.se. Det är nästan så att jag kan tänka mig att gå dit…

En bra och framgångsrik metod för att skapa och underhålla en plan för företagets arbete med sökmotoroptimering.

Den 27 mars 2008, Näringslivets hus i Stockholm

7 av 10 förstagångsbesök till din webbplats startar hos en sökmotor! Varför?

Internet blir en allt viktigare kanal för såväl marknadsföring som research. Netcraft som varje månad skattar antalet webbplatser genom att se hur många som svarar rapporterade i november 2006 för först gången över 100 miljoner webbplatser (101.435.253). I junimätningen 2007 var siffran 125.626.329, en ökning med nästan 25% på sju månader!

Hur skall man som Internetanvändare finna det man söker? Hur skall man som webbplatsägare se till att bli hittad?

Ni kan själva göra en hel del för att förbättra era möjligheter!

Sökmotoroptimering (SMO). Hur man får trafik från sökmotorerna till företagets webbplats. Av vissa betraktat som vetenskap, av andra konst.

”Betala oss så syns Du bättre på nätet”. Den genvägen finns inte. Den är i vart fall inte långsiktigt hållbar.

Tyvärr har sökmotormarknadsförare historiskt sett varit starkt beroende av självutnämnda experter och en hel del experimenterande. Allt detta kommer nu att ändras. Nu kan vi avslöja hemligheten med hur man driver en framgångsrik SMO-kampanj.

Praktisk handledning.

Steg för steg guide i hur man skapar och driver en sökmotoroptimeringsplan. Praktiska tips och kostnadsbesparande metoder.

Undvik fallgroparna!