Snart dags för kontor igen

Om allt går vägen kan jag vara med kontor snart igen. Den här gången tillsammans med en massa specialister i nätverket kring såväl Carnaby som Brandstalking och Zebra Garden. Kontoret ligger på Kungsholmen men ändå ett stenkast från Centralen. 150 m2 med bra läge, mycket ljus och massor av potential.

Enda felet med lokalen är att den idag känns som något av ett fängelse. Idag har den nämligen galler för alla de stora fönstren. Utsikten blir kort och gott en smula rutig. Men eftersom (nästan) alla smarta människor jobbar med bärbara datorer så borde det inte bli något problem. Det finns dessutom ett väl låsbart serverrum att ställa skrivare och annan utrustning i, så går allt i lås med lokalen så åker gallren bort och ersätts med sån där fönsterfilm som ser ut som frostat glas. Sedan tänkte jag att vi skulle satsa på råt 4 i Jason Calacanis 17 goda råd om hur man sparar pengar i startup-företag och satsa på riktigt bra kontorsstolar. Den här gången tänkte jag nämligen göra kontorsgrejen på riktigt.

Blir lokalen verklighet (det krävs en massa småsaker som till exempel en hyresgaranti först) så hoppas jag att vi kan inreda den med ett par bubbelplatser, d.v.s. reservererade gästplatser för vänner i bubblan på stockholmsbesök. Men det allra bästa med lokalen är att den hyrs ut med tillgång till en stor härlig takterrass.

Det kan bli lite målande och en hel del bortmontering av galler i sommar. Och kanske även en grillfest på taket, med utsikt över det mesta av Stockholm…