Stort grattis till SEO-optimering.com

Stort grattis till SEO-optimering.com som vann Sveriges första nationella mästerskap i sökmotoroptimering! Här finns de officiella slutresultaten. Mitt stillsamma försök kom till slut in på en rätt klen sjätteplats. Det enda jag kan glädja mig åt är att jag under nästan hela tävlingsperioden har legat bra till på termen sökmotoroptimeringstävling. Annars är det inte mycket att hurra över för min del.

Vinnarbidraget har varit starkt nästan hela året och har tidvis legat etta på alla fem termerna. Det är verkligt starkt jobbat! Stort grattis!

Så nu är det dags att göra något vettigt av domänen som jag registrerade för den här tävlingen. Veckansteve.se var ursprungligen tänkt som en interaktiv teveguide med webb, mobil webb, rss och SMS som plattform och med ett stort mått av användarstyrning. Men det var innan jag insåg att tevebolagen faktiskt vaktar sina tablåer i det närmaste som affärshemligheter, och att de tidningar och sajter som återpublicerar tevetablåer faktiskt (oftast) betalar dyrt för att få göra detta. Jag har inte gett upp tankarna på en veckansteve, men har de senaste sju månaderna tänkt om en hel del, både kring behovet och kring möjligheterna att göra något som är bättre än de sajter som redan publicerar tevetablåerna.

Så här sitter jag med en sajt med ett hyfsat domännamn, och flera undersidor med riktigt bra PR… Nåväl. Något ska jag väl kunna hitta på med den.