Sverigedemokraterna.se slutgiltigt tillbaka?

Det har hänt förr att jag har trott att Sverigedemokraterna har förstått vad som är fel med deras sökresultat och slutligen samlat ihop sig för att göra någonting åt situationen, och varje gång har det varit en tillfällig hicka. Men nu ser det faktiskt ut som om de har lyckats begripa att de måste få tillbaka sin förstasida och även har lyckats med att övertala Google om att få tillbaka den. Därmed är de nu ågerigen i topp på Google när man söker efter deras namn:

En kort men intensiv epok, så den kritiska sajten sverigedemokraterna.de låg överst på Google vid sökningar efter Sverigedemokraterna är därmed över, eller också var detta bara början. För nu ska de försvara sina sökresultat i en sökmotor som helt klart har förvirrats av alla dessa förändringar kring sökordet.

Just nu har de två förstasidor i sökresultatet, båda med mini-sajtlinks. Dessutom ligger sverigedemokraterna.de en bit ner på söksidan, under nyhetsresultaten (som liksom alltid är fyllda av märkliga avhopp och uteslutningar). Lägg märke till att även denna sajt har mini-sajtlinks.

Jag lovar att fortsätta följa resultaten, men jag tror inte riktigt att vi kommer att se några stora förändringar i på den här sidan nyår. När Expo kommer igång med sajten och den återigen fylls med ny information flera gånger i veckan kan läget mycket väl komma att bli ett annat.