WordCamp Stockholm – Uppstädning pågår

Jag är på WordCamp Stockholm och i denna fantastiskta närvaro av WordPress-entusiaster känner jag att det är hög tid att styra upp hur bloggen ser ut och fungerar. Dags för nytt tema, ny form, ny hantering av annonser på sajten (mer om det senare) och framförallt hur jag ska skilja på olika typer av information på sajten. Vissa saker ska flyttas och bli sidor. Jag ska en gång för alla rensa upp bland kategorierna eftersom jag, som en rest från den tid då WordPress inte hanterade taggar (det finns däremot långt mer än tusen taggar på bloggen).

Det kommer alltså att se lite knasigt ut här och var på sajten under tiden som arbetet pågår, för som vanligt kommer jag arbeta inför öppen ridå. Samtidigt ska jag i den här bloggposten försöka sammanfatta ett och annat från dagen.

Jag fick hålla min session om sökmotoroptimering av WordPress tidigt på dagen, vilket känns underbart. Lilla klassrummet var proppfullt och delar av publiken fick tyvärr vända i dörren. Jag hade som vanligt inte en presentation som man kan se i efterhand och därigenom begripa vad jag pratade om, men den ligger i alla fall för hämtning från SlideShare.net och kan även ses här nedan:

Wcsthlm
View more presentations from Nikke Lindqvist.