Alla som förstår översättningen räcker upp en hand

Riktigt usla automatiska översättningar av webbsidor är något av ett samlarobjekt hos mig. Det blir aldrig någonsin bra! Faktum är att jag aldrig någonsin har stött på en automatöversatt text som har blivit begriplig. Om det har jag sedan tidigare skrivit en del under rubriken översättning.

Och nu ikväll stötte jag på ett sånt praktexempel på hur dåligt det kan bli och hur obegriplig en text blir som har tvingats genom ett automatiserat översättningsprogram. Bara rubriken visar hur dåligt det är:

Automatisk Uppdatera WordPress till Senast Version med Automatisk Stigning Plugg (WPAU)

Härligt va? Och det blir bara värre. Ni hittar hela den gränslöst urusla texten på http://www.mydigitallife.info/…de-plugin-wpau/sv/ men eftersom den här typen av skrattretande översättningar har en förmåga att försvinna med tiden så tar jag mig friheten att citera hela rasket här under. Håll till godo! Och glöm aldrig att ”ryggen upp arkivera” era bloggar…

WordPress hade inte automatisk stigning huvudnummer vid försummelsen. Närhelst en ny version är befriaren, webmasters vara nöd till å manuellt data överför den ny WordPress arkivera i .ZIP eller .TAR.GZ packe till servaren, extraktet och packa upp arkivera, och då sätta tillbaka gammal källa koder med det ny en. Något administratorerna data överför den ny arkivera till deras arbete stationen i stället, och vara nöd till å belasta upp och sätta tillbaka gammal arkivera på spindelväv servaren vid användande FTP eller SSH förbindelsen.

Med WordPress Automatisk Stigning Plugg (WPAU), webmasters gör nej behov till oroa om all den här cumbersome uppdatera förlopp. Så WordPress exploatörerna ofta frige regelbunden uppdaterar och trygghet fästar till WordPress codebase, den stigning har sedan dess kanna bli så frequest så en gång pr. månad. WordPress Automatisk Stigning är en plugg så pass automatisk stigningen WordPress blog version till senast arkivera försynt vid wordpress.org utan har till data överför eller belasta upp någon arkivera. Best av all, WPAU vilja följa efter det anbefallt 5 stammen stigning instruktionerna försynt vid WordPress samhälle, vilken tillförsäkra den komplett och kassaskåp stigning. Om du dont’ bry sig om all de här stammen, och rättvis vilja till få sakerna gjort, den plugg också erbjudande tyst automatiserat sätt.

Här er vad WPAU gör;

Ryggen upp arkivera och göra tillgänglig en länk till data överför den.

Ryggen upp data banken och göra tillgänglig en länk till data överför den.

Data överför den senast arkivera från http:/wordpress.org/latest.zip och unzips den.

Lägga tomten i upprätthållande sätt.

De- aktivare all aktiv plugg och minas den.

Stigningen WordPress arkivera.

Gir du en länk den där vill öppen i en ny fönster till stigning installationen.

Re- aktivare den plugg.

Data överför WordPress Automatisk Stigning Plugg frånhär.

viktig: Du er läsande en maskin översätt sida vilken är försynt ” så är” utan garantien. Tycka illa om mänsklig översättning, maskin översättning er icke förstå grammatiken, semantiken, syntax, idiomatiskt uttryck av naturlig språk, sålunda ofta produkter oriktigt och låg kvalitet text vilken för vilse och obegriplig. Sålunda, behaga hänskjuta tilloriginal Engelsk artikeln när i tvivel.

Det är rysansvärt festligt. Även om texter är försynt så är… låg kvalitt är bara förnamnet!