Nikke Lindqvist vs Flashback

Sådärja. Så har jag fått en egen tråd på Flashbacks skvallerforum. I Kändisskvaller till och med, vilket väl visar vilken sjuk inflation det har gått i det begreppet på sajten. Avdelningen används mest som uthängningsforum, ivrigt påhejad av en av moderatorerna som istället för att moderera verkar delta med så mycket irrelevant skitprat hen kan i snart sagt varje skvallertråd.

Rubriken på Flashback-tråden är ”Nikke Lindqvist (dem politiska korrektas handgångne man)”. Flashback är ofta lika grammatiskt inkorrekta som Avpixlat försöker vara politiskt inkorrekta. Och det mest fantastiska är att tråden inte ens innehåller något smarrigt skvaller:

Flashback-trams

Det framgår på andra ställen på Flashback hur homofob moderatorn bernanke är. Att kalla någon homosexuell verkar vara det som han tror ska bita allra bäst för att provocera. Själv har jag inga som helst problem med min sexualitet, men kan tycka att det är lite bögigt att vara homofob. Politiskt korrekt har jag däremot varit så länge jag kan minnas. Det blir nog så när man är uppvuxen på en missionsstation hoch har troende kristna föräldrar med hjärtat till vänster.

Det går emot hela min peson att ignorera Flashback-tråden, men jag vill gärna göra någonting åt den innan den börjar placera sig på sökningar efter Nikke Lindqvist. Flashback har en förmåga att leta sig upp i även grundligt murade sökresultat som mitt, och det vore ju faktiskt lite retligt.

Jag undrar så vad Flashbacks skvallerkärringar ska kunna hitta på som har det minsta uns av sanning och som jag inte redan har sagt offentligt. Det kan bli riktigt spännande faktiskt.

Om vi ska ta och analysera Flashback-tråden så är det väldigt tydligt att den vill placera sig på sökningar på Nikke Lindqvist. Flashback-användarna har lärt sig ett och annat om hur man gör genom åren, och trådstartaren lantisjavel verkar ha lärt sig att interna länkar med ankartexten är bra. Forumet i sig är ju väldigt starkt i Google. Tillräckligt starkt för att man inte borde behöva gödsla med den önskade sökfrasen så mycket som lantisjavel gör. Troligen är hen läst lite om sökmotoroptimering  men inte riktigt förstått. All länka samma text tre gånger till samma tråd är ju bara småpuckat.

Tråden har dessutom raskt blivit duplicerad av skräpsajten Skvallernytt.se, en MFA-sajt som aggregerar skvaller från olika källor och ägs av Therese Assmund. Sajten länkar automatiskt tillbaka till Flashback och stödjer den därmed en liten smula eftersom den länkar med trådens rubrik (Nikke Lindqvist…)  som ankartext. (Jag ringde upp Therese Assmund och frågade henne hur hon hade tänkt med PUL. Det hade hon inte, men hennes sajt ägs och hostas i Sverige, så det borde hon åtminstone bestämma sig för hur hon ska hantera.)

Men tillbaka till Flashback. Äldste sonen och hans kompis sitter här bredvid och är sjukt imponerade. De tycker att det är större att ha en skvallertråd på Flashback än en Wikipedia-sida. Jag är inte riktigt lika övertygad och förklara varför jag inte riktigt tycker det, samtidigt som jag skriver det här blogginlägget. Jag skriver det förstås för att visa att jag accepterar utmaningen och gärna ser att den här sidan blir den som placerar sig överst på de sökningar som förr eller senare kommer att uppstå på sökfrasen Nikke Lindqvist Flashback. Helst långt innan det blir ett sökförslag.