Toppluva mot Sverigedemokraterna

I helgen var jag på hajk med drygt 400 andra webbarbetare, och fick återigen bevis på att goda idéer kan färdas hur långt som helst bara man släpper dem lösa.

@fredrikberggren som arbetar i t-shirttryckarbranschen och inte heller är sådär helförtjust i sverigedemokraterna hade på helt privat initiativ satt företagets broderingsmaskin i arbete med min Dumpa Sverigedemokraterna-logga. Det blev en grymt snygg toppluva!



Foto:
@pelles

Vad sägs? Det börjar bli höst och småkyligt om morgnarna. Skulle inte en toppluva med ett riktigt statement passa som hand i handske under de kulna septemberkvällarna? Vad sägs om ett byte? Du köper en Dumpa SD-mössa, så ser vi till att skänka 90 kr per såld mössa till Rädda Barnen och översvämningsoffren i Pakistan? Fredrik Bergren har just satt upp en butik där du kan köpa mössan för 150 kr + 20 kr i porto.

Du hittar shopen på http://toppluva.fredrikberggren.se/ – Köp gärna två mössor. En till dig själv och en till en kompis så sparar du portopengar. Det är helt klart sensommarens bästa överraskningspresent.

Skapa ditt eget anti SD-budskap

Vill du hellre skapa något eget i samma anda? Klistermärken, en personlig t-shirt, ett tygmärke till väskan eller någonting liknande? I så fall kan du hämta bilderna i lite olika format och färger härifrån eller från Flickr. Sedan är det bara att skapa någonting passande. Blogga gärna om det när du är klar, eller skriv en kommentar här nedan om du inte har en egen blogg.

Fler bilder på mössan: