Hjälp SD med registreringen av meningsmotståndare

När Jimmie Åkesson, som sista politiker, steg upp på scenen i Almedalen var stämningen mer tryckt än jag någonsin. Alldeles i början av talet skrev @emanuelkarlsten, som befanns sig i publiken, så här på Twitter:

En av de som fotograferade, visade sig vara Thomas Karlsén, en kommunalpolitiker från Trollhättan. Erik Nises hade ett litet samtal med honom och så blev det en artikel i Aftonbladet.

Därefter startades en Facebook-grupp som växer snabbt: Mejla din bild till Jimmie Åkesson. Jag ställer förstås upp och har skickat några olika:

Nikke och K-G Bergström lyssnar på Jimmie Åkesson i Almedalen

Och så den här förstås:

Det är skojigt med den här typen av engagemang. För SD slår ifrån sig vitt och brett. De har aldrig fotograferat, de har aldrig lagt upp bilderna. Det var bara Facebook som avsågs när Aftonbladet frågade.

På sajten Politisk Imbecill förklarar man att Aftobladet ljuger och att SD aldrig skulle göra någonting sånt här, och när jag vänligt påpekar att man ju har gjort det tidigare så tas mina kommentarer bort gång efter gång (även om jag länkar till Sverigedemokraterna i Landskrona vilket jag aldrig skulle göra härifrån).

Även andra som har försökt bidra med länken (Micke och Björn) har sett sina kommentarer raderade. Om ni vill se hur väl yttrandefriheten fungerar på Politiskt Imbecill får ni gärna försöka själva.

Men framför allt! Häng på kampanjen. Hjälp till att visa Sverigedemokraterna hur många det är som inte tycker som de. Gör som 4200 andra: Skicka din bild till Jimmie Åkesson redan idag. Har du inte Facebook? Nåväl mejla direkt till jimmie.akesson@sverigedemokraterna.se då och se till att sprida vidare.

Några andra bloggare om detta: