Till mina RSS-läsare

Det här vänder sig främst till er som läser den här bloggen via RSS. Man skulle kanske kunna kalla er RSS-läsare?

När Nikke Index flyttade in på Kaizr.com så passade jag samtidigt på att slå ihop de sex spretande bloggarna som tidigare huserade på Lindqvist.com till en enda. Superbökigt och långt ifrån färdigt ännu, jag hittar hela tiden sidor som inte håller ihop och bilder som kom bort i flytten, men när det är klart ska det bli fantastiskt skönt att ha fem WP-installationer färre att hålla reda på.

Gott och blandat

Det största problemet är dock att jag har lite ångest gentemot er som läser den här bloggen via dess RSS-feed. Enligt Feedburner så är ni sisådär 830 stycken, och jag vet inte hur ni kommer att klara av mina (inte alltid) dagliga bilder, mina planerade och drömda resor, mina sparade låttexter, mina kärleksförklaringar till olika trafikskyltar och blogginläggen på engelska om e-postbedrägerier av olika slag…

Och ni är ju faktiskt några stycken. Troligen är ni dessutom de läsare jag bryr mig allra mest om.

Men, jag har bestämt mig för att inte låta mig begränsas. Jag tänker fortsätta att göra vad jag har gjort rätt länge på Nikke Index och därför har jag ett förslag till er som bara vill läsa mina inlägg om sökmotoroptimering, Google och SEO.

Varje kategori på bloggen har sin egen RSS-feed. Därför kan man prenumerera på någon (eller ännu hellre alla) av dessa fyra RSS-feedsen:

Och för er som tror att ni klarar allt. Så är det bara att fortsätta att prenumerera på http://www.lindqvist.com/feed/ som även finns via http://feeds.feedburner.com/nikkeindex

Ni som, liksom jag, har dragit ner på RSS-läsandet och övergått till att få er dagliga dos genom Twitter eller genom att spionera på vad andra läser genom sajter som Via.nu, ni får helt enkelt stå ut med den nya mångfalden här på bloggen. Det gör ju samtidigt att ni slipper missa nya sektioner, som t.ex. min planerade genomgång av alla mina favoritbloggar i olika kategorier.

Jag hoppas ju ändå att ha kvar er som läsare.